Pizdificarea bărbatului a atins cote noi, ieri se făcea reclama la rujuri produse pt bărbați. Eu propun sa încercăm sa producem și niște tampoane, ori suntem egali, ori nu?!


Doamnelor, fah doamnelor, unde kilu meu ii ducem? Ăștia sunt fix cum ii educam, ii avem la ușa noastră fix cum ii dorim, asa a fost și asa o sa fie în veci. Care pana mea dintre doamne și-a pus boase atât de mari și atât de atarnande încât mi-a pizdificat bărbatii? Care ești, fai, lepro? Asa înțelegi tu feminismul? Aducerea lui în PMS, îmbrăcatul lui in jeans mulați cu vedere la glezna, rujarea, epilarea, pensarea, mani+pediul lui inseamna feminismul tău? Cât de tare te-a dezamăgit un el ca să ajungi sa aplauzi coborârea bărbatului din poziția alfa și punerea acestuia în rolul de prietena de shopping care iti tine poșeta? Asta înseamnă egalitatea între sexe, sa ne vina mensul la ambii în aceeași perioada?

Ahhhh, am stricat planeta, am stricat rasa masculina pentru ca am vrut noi boase. Am vrut noi boase, voi ne-ați permis sa avem, ne-ați scăpat din mana și acum voi va dați cu ruj, în timp ce pe noi ne doare în pl dacă ieșim cu sau fără pic de ruj pe buze. Cam acolo am ajuns, opriți planeta, vreau sa cobor! Vreau înapoi pe vremea în care bărbatul impunea respect și știa sa fie bărbat, vremea cand purta cu mândrie pieptul neepilat și sprâncenele nepensate, vremea când nu ii era teama sa ridice glasul să-și susțină ideile.


Dragi muieri de pe planeta asta, nu mai aplaudați ieșirile pizdificate ale sexului opus. Noi, astea care dorim cavemani neepilati, vrem sa încetați sa ii mai încurajați în direcții care le fura din testosteron.

Opriți aici generația pizdificata, spunem ca a fost un test, unul greșit, dam vina pe Cernobal, vedem noi.. Dar numai noi, femeile, putem sa scăpăm de pizdificatii astia: Coa, ce mm blugi ai pe tine, nu vezi ca-ti citesc prin ei meniul de la prânz? Și de ce ai scăpat sticla cu parfum? Eu înțeleg să-ți aranjezi parul, dar dacă durează mai mult de 3 minute, mars in mm singur la terasa. În Mall la o cafea? Nu, cafeaua în mall e pt muieri, ar trebui interzisa în Mall servirea de cafea pt bărbați.


Mno, sper ca niciunul dintre voi nu își va cumpăra rujul ala, iar dacă o sa vi-l cumpărați sper ca vine la pachet și cu lubrifiant, ca pl știm cine o are în familia aia. Mdoi, puneți mana și ardeți pantalonii cu vedere la glezna, se accepta dacă ma-ta e italianca și tu mare gigolo pe la Milano. Atât! Trei: nu va mai epilati atât, am ajuns sa pipaim motanii din dotare ca să simțim cum e un piept păros.
Cereți-va, domnilor, boasele înapoi! Pe bune!


Ladies, lăsați-i sa fie cum a dat natura, au făcut treaba buna zeci de mii de ani, începem noi acum să-i stricam?
Sa nu imi scrie nimeni, acum sufăr pt bărbatul de alta data…

Un gând despre “Pizdificarea bărbatului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s