Azi este despre oameni, despre oamenii din viața mea, despre cei buni, despre cei care aleg sa creada ca eu sunt buna.


Azi e despre prieteni care te accepta cum esti si nu vor sa te schimbe, despre oameni care vor sa fie parte din viata ta fara sa conditioneze prezenta lor, despre oameni care prin simpla prezenta pot sa faca asa fel incat eu sa fiu o versiune mai buna a mea.


Astazi mi-e gandul la cei care ma asculta zilnic si acorda importanta si timp nimicurilor mele, mi-e inima la cei care imi stiu micile secrete murdare si care totusi aleg sa stea de partea mea, astazi mi-e dor de zambete reale si bucuria revederii.


Oamenii vin si pleaca ne invata viata, pierdem bucăți din noi când pierdem oameni dragi, durerea e mare si grea, dar vin alti oameni si sufla usor in rana lasata de alții facand sa te repari si sa crezi ca fiecare sfarsit nu este decat un nou inceput.


Astazi este despre oamenii mei care aleg sa vada ce e mai bun in mine, care aleg sa imi dea sanse peste sanse, despre oamenii care vad dincolo de aparente. Astazi este despre prietenie, despre mana întinsă cand totul se darama in jur, despre „te iubesc-ul” sincer vazut in gesturi si fapte, despre loialitate, despre iertare, despre dorinta de a merge mai departe.


Astazi este despre oamenii care mi-au zambit cand nici eu nu puteam sa-mi zambesc, despre cei care m-au iubit cand ma disprețuiam, despre cei care au spus o vorba buna cand refuzam sa aud.


As scrie multe ore despre oamenii astia care vin si aduc bine in viata mea, as scrie povesti si exemple, as scrie intamplari care ne leaga, dar tin sa ramana pt sufletul meu.


Cea mai mare greseala este sa imi pui la indoiala loialitatea fata de oamenii „mei”, deci nu o face daca vrei sa faci parte din viata mea!


Iar voi, oamenii mei, va recunoașteti mai sus si astazi este despre voi. Astazi vreau sa ma simtiti aproape, sa va simțiți iubiti si apreciati.
Sa fim iubiti!

2 gânduri despre “Astazi este despre oameni. Oamenii mei

  1. Îmi place sa cred ca fac parte din categoria “oamenilor tai”. De multe ori ma regăsesc în postările tale, te înțeleg perfect și știu ca și tu ma înțelegi indiferent de ceea ce spus sau las sa se înțeleagă.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s