Femeile si răutățile gratuite.

Ne pupam in bot precum se ling in dos cainii in călduri, ca mai apoi sa ne mancam de cur unele pe altele. Ne turnam cenușa in cap una alteia, ne sapam reciproc gropi și din barfa despre Cutarica am facut sport național la care suntem medaliate.
Ne uitam urat pe strada daca vedem una mai mișto, i-am da cu un scaun in cap dacă am putea, am taia-o cu lama pe obraz și am scrie Curvo pe fruntea ei.
Ieri ma plimbam cu un amic și in drum catre locul unde trebuia sa luam cina s-a facut ca am trecut pe langa doua tipe. Bah, băiete, daca le luam plua de la gura nu cred ca se uitau asa urat la mine, jur! M-a atenționat amicul „Le cunoști?” lasandu-ma sa le privesc in timp ce se îndepărtau. „Te-au analizat cu privirea din cap pana in picioare și au comentat nu foarte pozitiv dupa privirea lor”. In secunda aia am crezut ca mi s-o fi rupt rochia in cur, n-ar fi fost prima data, sau ca imi statea peruca strâmb rau de tot, ori ca s-o fi căcat vreo pasare pe geaca mea și astea erau dezgustate de imaginea cacatului care se prelingea pe umarul meu. Cu viteza lui Flash am intrat in prima baie și m-am uitat in oglinda. Niciun cacat de porumbel, nicio gaura in haine, palaria statea fix cum trebuia, rujul nu era a la Joker. Mno, cine stie, doua nebune…
Dacă va zic ca fix aceeași chestie s-a intamplat 2h mai tarziu când intram in club, nu ma credeți, asa-i?
Ma risc! Fix, dar fix aceeași chestie, diferența ca cele doua (altele) erau la o masa deja.
Mi-am bagat pl imaginara și nu mi-a mai pasat, i-am facut cu ochiul uneia dintre ele și mi-am vazut de sucul meu și de conversație.
Ajunsa acasa m-am oprit in fata oglinzii și m-am analizat, nu aveam nimic pe mine pentru care sa se fi uitat urat la mine cineva, eram decenta.
De ce ne uitam cu scârbă una la alta? Ne e frica c-o sa ne furăm pl de la gura una alteia? La asta se rezuma totul? Invidie? Uitam ca si noi ne-am dat cu ruj roșu? Nu stim sa acceptam ca e loc sub soare pentru toate si ca nu e un atu sa imbatranim pline de scarba pentru alte surate?
Ce pretenții sa am eu de la alde Ion sa nu mai urle dupa mine Curvo, cand si Gianina mi-ar trage, dintr-un motiv doar de ea stiut, un scaun in cap…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s