Sunt ferm convinsa ca nimeni nu știe ca in momentul in care ai acceptat să aduci in casa o pisica, ați semnat contractul cu Satana.
Ambii ați semnat, tu ca om de pisica te angajezi ca esti sclavul blanosului, blanosul se angajeaza intr-un parteneriat menit sa-ti faca viața un calvar.
Bun, semnat contact și noi si domnul blanos, bucurie mare, am jucat găina, jipppyyyyy, ce fericiti o sa fim, avem pisic și pisicul are sclavi!
Bah, baiete! Dar unde plm in contract era precizat ca in fiecare dimineață va trebui sa imi tarai picioarele pe parchet și sa ma deplasez prin casa ca un pacient in faza de recuperare post operatorie?
Ca orice femeie care se apropie de 40 trebuie sa stau pe marginea patului cateva secunde înainte sa ma ridic, altfel ma ia amețeala și iar ma intreaba barbata-miu dacă l-am visat pe Zlatan. Nici nu ma ridic bine ca apare blanosul in poziția drepți, ma privește fix in ochi: „Fa, da’ cat plm ai dormit?! Plicul ala crezi ca se desface singur?”.
Ma ridic chiauna și dau sa merg, dar ceva ma impiedica. Mda, setez optiunea de mers post operatorie si încep sa ma tarasc catre bucătărie. Nu pot sa merg normal, e intuneric, blanosul face slalom printre picioarele mele, risc sa ma impiedic sau sa calc si sa pun 65kg de magie curata pe el. Mort nu-l vreau, asta mi-e clar!
Slalom, slalom, slalom, bang!
Cine plm a lasat usa deschisa la baia musafirilor?! mi-a scapat printre dinții inclestati și sunt sigura ca chesia aia umeda de pe obraz era o lacrima. Mi-aduc aminte ca ai mei sunt la munte, deci nu ei. Aaahhhh, Mădălina, ea trebuie sa fi lasat usa deschisa… Perfect, tot vrea sa faca sarmale, i-am bagat eu niște carne in frigider.
Bah, băiete, ce cucui am facut, sa moara Franța! Daca ies la cafea trebuie sa imi pun șapcă, peruca sau o burca, altfel zici c-am o minge de tenis lipita de frunte.
Mno, nu am murit nici in dimineața asta, iar blanosul toarce satisfacut langa mine in pat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s