Azi s-au făcut 26 de ani de când nu l-am văzut și sunt 30 de ani de când îl urasc cu fiecare celula din corpul meu. N-am putut sa displac pe cineva mai mult în viata asta, el a folosit toate resursele de scârbă și dispreț cu care am fost înzestrată la naștere.

A fost parte fizica în viata mea timp de cinci ani, dar psihic încă ma urmareste, îmi provoacă stări de teama și ma ține trează nopțile. Încă retrăiesc momentele în care ma amenința ca ma arunca de la etajul 14, încă ma vad scoasa pe balcon și sub mine doar mult aer și o distanta uriașă pana la pământ.

Visez des ca pic în gol fix de la balconul ala, apoi ma ascund în baie și încep sa plâng, sa tremur și sa ma uit în oglinda încercând sa ma trezesc și sa constat ca sunt adult și nu un copil abuzat. Mi-e corpul brăzdat de cicatrici ale furiilor lui, le ating uneori și îmi spun ca eu nu aveam nicio vina, apoi le ascund doar ca să ma simt departe de el pentru o zi.

Azi e ziua aia nenorocita din an în care merg din inerție și am în permanenta un nod în gat, azi este ziua în care a încetat sa ma lovească brutal, astăzi e ziua în care am ales sa dorm pe străzi, sa plec în papuci și hainele de casa.

Astăzi e ziua în care acum 26 de ani mi-am salvat viata pentru ca nimeni altcineva nu a fost capabil sa o facă. Lumea din jurul meu știa despre bătăile repetate la care eram supusa de propriul părinte, bătăi în care se folosea lesa câinelui, lesa de metal, bătăi în care se spărgeau chiuvete și se lăsau semne pe care urma sa le port o viata, bătăi care m-au făcut sa pierd încrederea în omenire, în bunătate, în iubire, în dragoste sincera, în tot ce era mai frumos pe lumea asta.


Acum 26 de ani am ales sa ma aleg pe mine și sa plec.
Acum 26 de ani am ales sa cred in opusul a tot ce el îmi spunea sa cred.


Acum 26 de ani am ales sa cred ca pot și ca merit.


Nu știu ce m-aș fi făcut fără mine, iar fiecare 24 octombrie este ziua mea de independenta.
Sa-mi fiu întreaga la minte asa cum mi-am fost din clipa aia!
This is not a sad story, this is just a story with a happy ending. ❤️

Un gând despre “La mulți ani, mie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s