Trăiesc alaturi de și sunt martora generației de porțelan.
Generația de porțelan nu suporta sa i se vorbească direct, sa i se spună ca greșește, ca ce face nu este bine și ca trebuie sa mai încerce.


Generația de porțelan accepta cu greu înfrângeri, e obișnuită ca toți participanții sunt învingători și ca nu e nicio f diferența între locul 1 sau 7, important e ca ai participat.


Generația de porțelan se simte extraordinar de ofensata când tonul tău vocal este cel care se impune pentru ca altfel ei nu asculta fiind obișnuiți de acasă sa nu asculte, se revolta când tu ceri respect doar dacă ți se oferă, tinarul de porțelan crede ca i se cuvine.

Ce? Totul! Fără măsura bunului simt, a simțului civic, a moralului. Părinții copiilor de porțelan sunt la fel precum copiii, sunt interesați doar de ei și propriul copil, uita ca trăim într-o societate și suntem dependenți unii de ceilalți și nu vad decât interesul unui singur copil, al lor.


Generația de porțelan nu știe sa sufere și nici nu este educata și învățată sa facă fata unui eșec de orice natura este el, 20% din generația de porțelan consuma antidepresive și 30% suferă de anxietate și sunt în direct contact cu un psiholog.


Generația de porțelan abandonează școala în proporție de 20%, doar 10% din ei revenind mai târziu în viata la cursuri.
Generația de porțelan va spune imediat părintelui ca este discriminat, ca i se pare nedrept felul în care i se vorbește sau este tratat și își va aduce imediat părintele sa ia măsuri.


Generația de porțelan are excepții și ei sunt viitorul, ei vor forma oameni capabili sa decidă pentru ei însăși, sa își asume eșecuri, sa pornească la drum în viață fără sa depindă de o mama și un tata care ii vor salva de la plata facturilor.


Asta e un gând către părinții generației de porțelan…

Un gând despre “Generatia de porțelan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s