In weekend ies la cafea cu Dumnezeu.

Simt nevoia uneori sa comunic cu Dumnezeu, doar ca eu nu cred in Dumnezeu și mi se pare ca sunt nebuna.
As vorbi cu el asa cum as vorbi cu mine sau cu voi, uneori vorbesc cu el fix cum vorbesc cu voi.
Nici nu stiu daca are timp pentru mine, pentru a ma asculta, nici nu știu de ce ii vorbesc și de cele mai multe ori nici nu stiu ce ii spun.
Nu ma rog, nu ma inchin, nu tin sarbatori si nu merg la biserica. Dar am momente in care încep si vorbesc cu el și realizez ca extrem de rar i-am cerut ceva și la fel de rar am avut obiecții.


Nu stiu de unde nevoia de a-i povesti si lui gandurile mele, de obicei ma prind discutiile la o cafea privind trecatorii. Cred ca par nebuna, pun căștile și ma prefac ca vorbesc cu cineva, oricum nu înțelege nimeni ce vorbesc eu cu el. Faptul ca imi aud vocea in discuția cu el ma liniștește, imi limpezește creierul, ma face sa plec mai ușoară din cafeneaua aia.


Cred ca e o spovedanie, ii povestesc cum mi-a mers săptămâna, ce m-a mulțumit, ce nu, ce ma ingrijoreaza, cum vad rezolvările pentru grijile mele.

Sunt la cafea cu Dumnezeu.

Imi beau cafeaua necrezand in el, dar vorbind cu ideea de el. Ar trebui sa scriu cu litere de tipar despre el? Oare se înfurie si considera o lipsa de respect?
Weekendul trecut am vorbit putin, din nu stiu care motiv ma cuprinsese o stare de agitație, ceva nu era ok, nu puteam sa ma concentrez, nu puteam sa vad lumea, nu eram atenta la detalii și nici pe amicul care venise la un moment dat la cafea nu il puteam urmari. Am plecat înainte sa termin cafeaua si i-am zis lui Dumnezeu ca o lasam pe alta data.

Azi nu ii voi povesti nimic, azi il las pe el sa-mi povestească ce a mai facut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s