Zilnic te-aș iubi și zilnic as face sa te doară. Zilnic te-aș iubi și niciodată nu ți-aș spune-o.

Iubirea mea o simti, iubirea mea o vezi, iubirea mea nu se striga, iubirea mea nu se spune. Iubirea mea o simți ca pe o durere care te tulbura, care te irita, iubirea mea te lasă fără puterea de a alege, iubirea mea o iei fix asa cum îți este servita.


Zilnic te-aș iubi și zilnic ți-aș injecta o doza de dragoste ca unui narcoman abstinent, apoi as privi cum lumea ta devine vis, cum totul devine liniște în prezenta mea și cum nimic nu te mai agita.


Zilnic te-aș iubi și in fiecare noapte te-aș uita, ca apoi sa am puterea de a te iubi de la 0, astfel nu mi-aș termina niciodată doza de iubire care ți se cuvine.
Zilnic te-aș iubi și zilnic as fugi, te-aș lasă gol în fata mea, ti-aș admira sufletul pus pe tava și as trage insetata din țigară in timp ce tu îmi ceri sa te las sa ma iubești.


Zilnic te-aș iubi și zilnic mi s-ar face frica, zilnic ți-aș arata încă un centimetru de piele goala, piele pe care apoi o voi acoperi cu un tuș ca să ma asigur ca nu știi cine sunt când dozele de iubire s-au consumat.
Zilnic te-aș iubi și zilnic as face sa te doară, iar când nu o sa te mai doară, ai sa înțelegi ca nu te mai iubesc.


Zilnic te-aș iubi și zilnic as face sa ma doară, iar când scaunul meu din dreapta ta va deveni doar un simplu scaun, atunci am sa înțeleg ca nu ma mai iubești.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s