2020 un rehab mondial

Mi s-a parut ca 2020 a fost facut special pentru mine.

Cine desenează anii ăștia s-a uitat la mine atent și a decis că este momentul sa ma opresc putin din drumul meu nebun și sa respir.

Doar ca tanti sau nenea care au avut sarcina asta de a ma face sa ma odihnesc putin au gandit-o la maxim, au facut ca toata lumea sa se unească și sa imi fie alături intr-o călătorie cum cred ca nu reușeam sa termin daca nu aveam ajutorul întregii lumi.


M-am drogat la maxim cu tot ce era legal, nicotina, alcool, somnifere, oameni, povesti, contacte, atenție, socializare. Asa ca au închis baruri, au oprit călătoriile, au interzis petrecerile, ne-au interzis imbratisari, pupături, futaturi.
Sunt genul care cu ușurință se așează la masa unor străini și începe sa vorbească autoinvitandu-se la conversație, am făcut-o de mii de ori, asta este drogul meu preferat.

Mi se pare fantastic sa cunosc lume noua, sa povestesc, sa vad daca am ceva in comun cu alții.
Ieseam des singura și niciodată nu ramaneam singura. Mulți se vaita de raceala scandinavilor, nu pot înțelege, mi-e imposibil. N-am trait-o, nu m-am lovit de ea. Nu stiu daca este noroc sau pur si simplu am stiut cum sa scot ce e mai mișto din ei.


Cel mai greu pas din rehabul 2020 a fost cel al socializării directe. Nu alcoolul, nu tutunul, nu dansul pe mese și flirturile obraznice, ci socializarea directa cu oameni cunoscuti sau nu. Poveștile despre totul și nimic, intelegerea faptului ca fiecare chip ascunde o poveste unica. Asta mi se pare terapeutic, nu te mai simți ca un ciudat cand vezi ca lumea e plina doar de ciudați ca tine.


Acum e liniștește, atatea cai de comunicare și totuși e liniște. Mi-e dor de – Cum esti? -ul față in fața, asta prin sms parca nu il simt și vad cum raspund sec și robotic.


Parca și văd toți iubitii mei bărboși de 195 cum stau singuri și triști și se întreabă: Aoleu, ce-o mai face Cristina? Tot frumoasa și funny e? Ai, ai, ce dor imi e de ea, ptiu! Bat-o norocul de mândra! (au accent ardelenesc in fanteziile mele, nu va băgați!)

Hai cu vaccinu’!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s