„Wow, ce frumos e la tine! Asa peisaje, așa zăpadă, cat te invidiez, vreau si eu!”

Ba nu vrei, chill! Nu vrei, iti zic eu ca nu vrei! Bine, fie, vrei pentru maxim 2 ore într-o zi cu max – 8 grade si soare, dar zi de zi o iarna de-a mea nu vrei. De ce ai vrea? Zau! Am chiloti de lana pana la genunchi si maiou de lana, peste ele pun itari si bluza tot de lana, apoi trag pantalonii de iarna (aia de ski), un pulover tot de lana, o pufoaica groasă si lunga pana la genunchi, ghete termorezistente pana la – 30de grade, caciula de blana, gatlej (un tub de lana pus la baza gatului) si mănușile de ski. Peste ghete pun protecția anti gheata, fix cum au roțile de mașină. Zi de zi, săptămâna de saptamana, luna de luna timp de… Dumnezeu cu mila!

Și asta nu e echipament pentru vreun foto shooting, asta e tinuta de munca, de mers la magazin, de plimbat copilul. Day in and day out. Cine are altfel de ținută in No este fizic inactiv afara, altfel nu merge. Apoi trebuie sa dai zilnic la lopata, scarile, intrare in curte, in jurul tomberoanelor, dimineata și seara. Apoi faci focul cand ajungi acasa și aștepti sa se încălzească, chestie care se întâmplă cand trebuie sa mergi la somn. Sex nu facem iarna, prea multe haine, picioare reci, frig in pat, pe langa, nu ne mai arde. Ne mulțumim cu chipsuri cu fulgi de chilli care ne incalzesc sufletul, atat.
Și e întuneric, intunetic rau, neica! Se crapa de zi la 9-10am si la 15:30 e beznă in zona mea, mai la nord nici nu se lumineaza 6 luni pe an. Te face cu caputul întunericul, jur!
Da’ lasa ca vine ea varsta de pensionare ( 70 de ani e trecut in contractul meu de munca, aidplm…) și ma mut in țările calde la bătrânețe și voi recupera tot sexul pierdut. Il declar nul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s