Urăsc patul asta!

Imitația de piele de sub cearșaf ma face sa transpir, mi-e cald de mor, îmi simt plămânii încinși și parca s-au aplatizat.

Patul asta ma suge de energie, îmi ia toată puterea de a judeca rațional pe timpul nopții, ma transforma din omul optimist ziua într-un sinucigaș noaptea, ma transforma din ateul convins în omul disperat care cauta pe google versurile din Tatăl Nostru.

Urăsc patul asta și felul în care ma transforma, detesc slăbiciunea de care dau dovada și detest tot ce ma face greu de privit. Nici sonda nasogastrica, nici tuburile de dren, nici sutele de înțepături, nici venele pocnite de la atâta potasiu, nici cele 3 operații, nici iadul primelor 2 zile post operatorii, nimic nu urasc asa de intens precum urăsc patul asta.

M-a luat prizoniera și m-a obligat sa ma las prada nevoii lui de a bifa încă un răstignit ce nu putea decât sa zacă pe spate cu bratele prinse la perfuzoare. Urăsc patul asta care mi-a adus umilința spălării intime de către un alt om, urăsc patul asta care nu a vrut a face pace cu mine nicio clipa, urăsc sentimentul de urmă de praf pe care mi-l oferă.


Acum sunt în patul meu și totul este bine, dar patul din 6 îl voi detesta teribil cât am sa trăiesc. Cristina pe care o știam nu mai exista, a omorât-o patul din 6. Aștept sa o cunosc pe noua Cristina, aștept sa vad ce versiune a scos la iveala patul din 6, aștept sa vad cum i se pare viața și cum o sa aleagă sa trăiască.


Patul ala mi-a și dat, nu doar luat. Mi-a dat ocazia sa vad cât de simplu și ușor ne judeca alții pentru deciziile pe care NOI le luam în viata NOASTRĂ. Mi-a dat ocazia sa vad cum suntem catalogați drept nebuni, egoiști sau tâmpiți pentru decizii pe care noi le credem cele mai potrivite pentru noi; mi-a dat ocazia sa vad ca mulți mi-ar fi superiori doar prin alegerile „altfel”, pentru ca nu? suntem mereu mai buni când nu ducem bătălia noi.
Sa fiți bine in paturile voastre și sa va tina bunutul departe de orice pat din 6!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s